Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ο μοναδικός θεός που τιμωρεί

Σήμερα 5/5/10 όλοι έχουν θέμα. Αλλά ποιο ακριβώς είναι το θέμα μας?
Ο θάνατος 3 εργαζομένων? Η έκρηξη του λάου? Η αντιπαράθεση ΚΚΕ- ΛΑ.Ο.Σ ? ακόμα σήμερα ακούσαμε πρώτη φόρα επίσημη τοποθετηση περι δέσμευσης των καταθέσεων. Μήπως το θέμα είναι το ευρώ και η πτώση του? Δεν ξέρω κατά ποσό η Αμερική χτυπαει το ευρω με αιχμη του δόρατος τις διαθέσεις της Γερμανίας και δεν θέλω να επεκταθώ εικάζοντας.

3 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν συγγενείς που θρηνούν θύματα χωρίς λόγο. δεν θέλω να ακούω περί παραπλεύρων απωλειών, εδώ μιλάμε για δολοφονία. Όπως πριν 1,5 χρόνο ένας μπάτσος δολοφόνησε την δημοκρατία, σήμερα μερικοί ‘αντιεξουσιαστες’ επανέλαβαν την πράξη του, όμως αυτοί δεν φορουν στολές και έτσι εγώ που θέλω να τους πετάξω πετρά ή μολότοφ δεν μπορώ να τους βρω. Έβαλαν φωτιά, σκότωσαν 3, εκ των όποιων η μια κοπέλα ακούγεται ότι ήταν έγκυος, ανάγκασαν κάποιους πάνω στον φόβο μη χάσουν τη ζωή τους να πηδήξουν από το μπαλκόνι και τρομοκράτησαν όλη τη χωρα. Μερίδιο ευθύνης έχουν και οι υπεύθυνοι λειτουργιάς της τράπεζας. Λες και δεν ξέρουμε τόσα χρόνια ποιοι είναι οι στόχοι των υπερβολικα ανησυχων. Θα μπορούσαν να είχαν προστατέψει τους εργαζόμενους. Θα έπρεπε το σύστημα πυρασφαλείας να λειτούργει. μπλα. Χαθήκαν 3 λοιπόν.
Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να πληρώσει κάποιος. κι αυτό ειναι κάτι που πρώτη φορα λέω, επειδη δεν με εκφράζουν γενικα οι cliche εκφράσεις. εδώ και χρόνια για ό,τι γίνεται λέμε ότι την πλήρωσε ο λαός και όχι οι υπεύθυνοι, μερικοί τους ξέρουν αλλά δεν τους ονομαζουν, οι πουτανες όμως δεν μπορούν να κρυφτούν και πάνε πανάκριβα ταξίδια στο Θιβέτ και το Λας Βέγκας. Αν δεν τιμωρηθούν κάποιοι πολύ φοβάμαι ότι η Ελλάδα θα βυθιστεί στην αναρχία, και δεν μιλώ για την αναρχία που οραματίζονται καλοθρεμμένοι αναρχικοί των καλών περιοχών, αλλά την αναρχία των μολότοφ και των νεκρών από ασφυξία διπλά σε κλειστά παράθυρα. Που και πότε προσέφερε κάτι αυτή η ιδεολογία? Νομίζω ότι μετά από σήμερα, μετά από την φετινή και την περσινή 6η Δεκεμβρίου η απάντηση είναι πουθενά και πότε. Δεν έχω δει να βρίσκουν λύσεις παρα να δημιουγουν περεταιρω προβλήματα.
. Ο μοναδικός θεός που τιμωρεί είναι η οικονομία και σήμερα είδαμε τις πρώτες θυσίες . Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για τις κόντρες μέσα στην βουλή, για τις προβοκάτσιες και τις ανόητες και προαποφασισμένες κοντρες τους, αλλά όταν ακούω τον πρωθυπουργό να βαραει τις καμπανες με τον λογο του μιλώντας για λυσεις οπως δεσμεύσεις καταθέσεωνμ πραγματικά αγχώνομαι, τίποτα δεν είναι σίγουρο, όλα είναι πιθανά, ακόμα και το χειρότερο σενάριο. Μετά τα σημερινά η Ελλάδα προβάλλεται σε όλο τον κόσμο σαν προορισμός προς αποφυγή και αυτό έχει θα έχει μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις (κι άλλες). Νομίζω ότι αν τελικά πτωχεύσουμε, και δεσμευτούν τα χρήματα, θα έχουμε πόλεμο, δηλαδη ο εμφυλιος θα ειναι μονόδρομος. Όποιος φρόντισε να οπλιστεί, φρόντισε, οι άλλοι βολευτείτε με ένα lightακι