Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

dawg ξεαρά


Αυτοκτονίες, πορνεία, διαμελισμός, ακρωτηριασμός, επεισόδια την ώρα που τα τσογλάνια πορεύονται και πωρώνονται σε ρηχά νερά και θα συνεχίσουν. Προσπαθησε να καλύψεις με κάτι την αλητεία σου σκύλε γιατί εντυπωσιάστηκα. Και γενικά εντυπωσιάζεις με την παρουσία σου αν και άχρηστος. Την στιγμή ζεις πάλι? Δογματικέ.
δεν καταλαβαίνεις για τί μιλαω? Αλλά γιατί μιλάς εσύ? Δεν ξέρεις, όχι επειδη είσαι περισσότερο χαζεμένος αλλά επειδή δεν ακούς και αφού δεν ακούς , να μας χάριζες την σιωπή σου? μα η φάση που λες μου μοιάζει περισσότερο με άραγμα πάρα με το ‘αληθινό’, μάλλον το προσποιητό εκφράζεις και να προσεύχεσαι στον θεό (σου) - (επειδή μάλλον είσαι και άθεος, αφού προφανέστατα το χεις φιλοσοφήσει)- να μην χαλάσει η σύνδεση και ‘πέσει το νετ’ και απομακρυνθείς από την φάση ραπα. Άλλος ένας τυφλός και κωφάλαλος ακόλουθος. Ποιος τραγούδησε μαζί μου τον Μοναχό? ποιος ζήτησε συμφιλίωση της ποιότητας με την παρακμή? κανείς.
Η οκνηρία είναι ή ασθένεια ή αμάρτημα όχι ΦΑΣΗ.
όσο δεν έχεις τίποτα, τόσο έχεις στην κάρδια σου το Crew σου. κοίτα εγώ εναντιώνομαι χρόνια τώρα. Ασχέτως αν δεν καταφέρνω αλλαγή, καταφέρνω επιπλοκή. Πω –οι ανήσυχοι- γράφουν ποίηση, αδυνατίζουν και ερωτεύονται. Το χω ξαναπεί, άντε γεμίσου και ταυτόχρονα μάθε πως ένας δαίμονας ονόματι ‘μαντσίλα’ δυστυχώς κατέστρεψε την νηστεία μου.
πιστευω η Ελλάδα ε ί ν α ι ικανή να ανταπεξέλθει. Ελλάδα έχεις ταλέντο αλλά δεν έχεις θέληση. και αναρωτιέμαι οι Έλληνες δεν βαρεθηκαν ακόμα να ακούν τις φιλοσοφίες του Λαζόπουλου? Του δεξιοτσεπίτη αριστερού? Πλήθη περιμένουν τον γεροσοφό να κηρύξει την αλήθεια κάθε τόσο και μαζί με την αλήθεια να κάνει και λίγο σάτιρα, καμία βέρα Λάμπρου καμία Τζούλια ισα-ισα να σκάσει το χειλάκι της μάζας .
Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με κανέναν wannabe Diogenes απλά επειδή πολλοί από αυτούς κάνουν τους μεσσίες θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο σεβασμός που τους δίνω ειναι ο ιδιος με αυτον που παίρνουν απο μένα οι χοντρούλες που μπαίνουν σε όλα τα groups σχετικά με ‘ράδιο αρβύλα'.
Και να θυμάμσαι να προτιμώας την σιωπή απο τα κούφια λόγια.

4 σχόλια:

  1. γενικά μην περιμένεις πολλά από ένα κοπάδι πρόβατα τα οποία λειτουργούν με μπαταρίες και κουβαλάνε ένα σκασμό υποσχέσεις,έχουν μάθει να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο να ντύνονται ίδια να φοράνε ίδια βρακιά,να λένε τα ίδια κλισέ....ΤΗIS IS MAZA!...και εγω προτιμώ τη σιωπή,αλλά πολλές φορές σιωπώ και γίνομαι δειλός και ταυτόχρονα μαλάκας....τελικά είναι γοητευτικό να σκέφτεσαι διαφορετικά και άσε τους άλλους να παίζουν με τον Σουλτάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκέψη λίγο ακατάστατη.αλλά κάτι βγαίνει από αυτά που λες.έστω και η αλλαγή από ένα άτομο ριζώνει ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μεγάλες αλήθειες λέγονται με απλά λόγια!(Δάφνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ασχέτως αν δεν καταφέρνω αλλαγή,
    καταφέρνω επιπλοκή."
    Χαίρομαι
    γιατί η οκνηρία είναι κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή