Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Πίνακας είναι

Για τον εαυτό του ο άνθρωπος έχει την ψυχή του , για τους άλλους έχει το έργο του. Μακάρι οι ψυχές όλων μας να έπιαναν τελικά τόπο και μακάρι να ήταν όλοι ικανοί να αφήσουν έργο. έτσι θα ΄πρεπε κανονικά αφού είμαστε όλοι ίσοι.

Η ψυχή είναι μια δημιουργία, ένας πίνακας, που τον ζωγραφίζουμε καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μας. Τον ζωγραφίζουμε είπα, γιατί πολλοί πιστεύουν ότι ο πίνακας είναι έτοιμος από την αρχή και ότι κάποια Μοίρα τον ζωγράφισε. Όλα είναι επιλογές, και με σωστές επιλογές ο πίνακας γίνεται αριστούργημα, η ψυχή μας γεμάτη.

Το έργο είναι ‘για τους άλλους' ,οι ‘άλλοι’ είναι η κοινωνία. ο μέσος αστοιχείωτος Έλληνας πιστεύει ότι χρήμα = κοινωνική αποδοχή. Γενικεύοντας, το συνολικό έργο ζωής είναι όλες οι πράξεις που έκανες και επηρέασες δευτερους (άλλα άτομα έκτος από εσένα) . αφού είμαστε όλοι ίσοι, το έργο πρέπει να κρίνεται σε παγκόσμια βάση. ΠΣΣΣ!!1. Πόσο ασήμαντοι είμαστε εγώ και όλοι οι γνωστοί μου σε παγκόσμια κλίμακα σύμφωνα με το έργο μας?.

είμαστε ασήμαντοι αλλα είμαστε και τα σημαντικά μας προβλήματα, με λίγα μαθηματικά, τα σημαντικά μας προβλήματα τελικά ειναι ασήμαντα.

Οπότε οτιδήποτε δεν είναι πρόβλημα υγείας είναι πολύ μικρό για να χαλάσει το μόνο που είναι δικό μας, την ψυχη.

τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο πίστευα.

1 σχόλιο:

  1. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!
    ΝΑΙ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΕΝΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή