Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

6η Δεκεμβρίου. Hμέρα εθνικής επίθεσης στην αστυνομία



Πριν ένα χρόνο είχε έρθει ο Μαυρίδης σπίτι μου και μου είπε ‘κάτι παίχτηκε, ένας τσοςμπα σκότωσε ένα παιδί’. δεν θυμάμαι τι κάναμε εκείνη την ημέρα (μάλλον τίποτα) αλλά θυμάμαι τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές της επομένης και τον σάλο που είχε προκληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κάμερες έξω από το σπίτι του παιδιού περίμεναν να καταγράψουν τον αβάστακτο πόνο της μάνας, κάμερες στο σχολειό του, τηλεειδικοί , αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαίωναν το γεγονός θυμάμαι που έβγαιναν στις εκπομπές οι φίλοι του παιδιού και απαντούσαν σε ερωτήσεις τηλεοθεασοπληκτων δημοσιογραφίσκων, συγκεκριμένα ένα παιδί είχε πει στον αέρα ότι ο Αλέξης του είχε ‘εκμυστηρευτεί’ ότι κάποια μέρα θα τον μάθει όλη η Ελλάδα. Ο δημοσιογραφισκος χαρηκε πολύ τότε αφού σκέφτηκε ότι αυτή η ατάκα θα γίνει τίτλος και θα τραβήξει το ευάλωτο συναισθηματικά κοινό. Ποσό πικρή είναι η πραγματικότητα. Ο Αλέξης δολοφονούταν ξανά και ξανά στην τηλεόραση, στις εφημερίδες , παντού.

Από κάποιους τα πράγματα παρουσιαστήκαν όπως ΔΕΝ ήταν ως συνήθως..
Να κάνω μια παρένθεση, πριν χρόνια οι ff.c είχαν πει στο ‘παραμύθι’ ότι οι αστυνομικοί είναι τελικά οι ίδιοι κλεφτές και επικίνδυνα κομπλεξικοί.. επικίνδυνα κομπλεξικοί, τόσο ώστε κάποιος από αυτούς μια μέρα σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε ένα παιδί δηλαδή έμενα ή εσένα. Αν με σκότωναν δεν θα με παρηγορούσε τίποτα, ούτε έμενα ούτε την μαμά μου. Δεν θα ήθελα να δικαιωθώ στα κανάλια, δεν θα ήθελα να βρίσω τον Κούγια, δεν θα ήθελα τα παιδιά του δολοφόνου να πάθουν κάτι. Δεν υπάρχει τιμωρία για μια τέτοια πράξη. Ο τυχών εξοστρακισμός δεν είναι δικαιολογία αφού η σκανδάλη τραβήχτηκε.
Η ελληνική κοινωνία δεν συγχώρεσε τους μπάτσους, ακόμα και η δική μου αυθόρμητη αντίδραση όταν βλέπω μπάτσο είναι να κάνω κωλοδάχτυλο, θεώρει έναν από τους μεγαλύτερους έλληνες μαλακές τον Κούγια, και έκανε την 6η Δεκεμβρίου ημέρα εθνικής επίθεσης σε κάθε αστυνομικό , αστυνομικό τμήμα, αστυνομικό σκύλο, αστυνομική πινακίδα, τροχονόμο.
Οι ‘επαναστατικές’ οργανώσεις μάλλον δεν είναι τόσο επαναστατικές όσο τρομοκρατικές και οι δολοφονίες νεαρών αστυφυλακών δεν χτυπούν το αστυνομικό σώμα παρά μόνο την κάρδια της μάνας.
Σήμερα έγινε η πορεία, μαζεύτηκαν εκεί αναρχικά και αντιεξουσιαστικα στοιχειά , χωρίς πραγματικά ‘θέλω ή ‘πιστεύω’, χωρίς ‘γιατί?’. Οι ιδεολόγοι αναρχικοί δεν θα έκαναν πότε επεισόδια στην μνήμη ενός νεκρού αγοριού, δεν θα έκοβαν πότε το δάχτυλο ενός αθώου άνθρωπου για να τιμήσουν την μνήμη του Αλέξη, μόνο κάποιο άρρωστο σαδιστικό μυαλό θα έφτανε εκεί . Πολλοί ήθελαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την μνήμη του παιδιού, η όποια πραγματικά θα είναι αιωνία. Όσοι όμως σήκωσαν πετρά, ακόμα και αυτοί που ήθελαν να το κάνουν αλλά δεν το έκαναν επειδή ‘κώλωσαν’,
ανήκουν σε ένα κοπάδι πιθηκόμορφων δίποδων προβάτων. Είναι γελοίο να λες ότι πας ‘στην πορεία’ επειδή θύμωσες μετά από ένα χρόνο. Τι έγινε? Ξύπνησαν οι μνήμες? Όχι απλά παίζεις το ρολάκι σου για να μπορείς να αποκτήσεις θέση σε κάποια ομάδα, ίσως ανήκεις από σήμερα στην ομάδα που πήγε να διαμαρτυρηθεί.
Απλά σου έβαλαν στο μυαλό να πας, σου έβαλαν στο μυαλό να μισείς τους μπάτσους. Τους περισσότερους διαδηλωτές οι μπάτσοι δεν τους πείραξαν ποτέ. Υπάρχουν μπάτσοι κάφροι, κάγγουρες, σκατοβλαχοι, γύφτάνθρωποι δίχως παιδεία, δεν έχουν συναισθήματα επειδή είναι βλάκες, δέρνουν τις γυναίκες τους, πολλοι ζουν μια μίζερη ζωή. Μόνο που την πορεία αποτέλεσαν κάφροι και τα λοιπά μη-μπάτσοι Είναι οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Προσωπικά δεν γουστάρω τους τσουςμπά για ένα λόγο, επειδή αναγκάζομαι να βγάζω την κουκούλα κάθε φόρα που πέρανε για να μην μου κάνουν σωματικό έλεγχο. Αλλά δεν γουστάρω και τους κάφρους της πορείας, τους βαρβάρους επειδή είναι εξίσου σαδιστές με κάποιους από τους μπάτσους, εξίσου ανεγκέφαλοι φαλλοί, και πρόβατα.
Ακόμα θέλω να ρωτήσω το μικρό παιδάκι του γυμνάσιου που πήγε στην πορεία.. γιατί το κάνε? Και αν δεν πήγε, πάλι γιατί το κάνε?
Rest in peace για τον Αλέξη
Είστε ζώα για όλους τους κάφρους μπάτσους, δημοσιογράφους, μαλακές αναρχικούς και απλά χαζά άτομα.
Την επομένη 6η Δεκεμβρίου μακάρι η πορεία να είναι για την μνήμη του παιδιού .

και κάτι τελευταίο κανείς δεν διαμαρτύρεται για την ελλειπή αστυνόμευση παρά για την συμπεριφορά των μπάτσων.. για όνομα του..

4 σχόλια:

  1. ekino to vradi imoun adiahorito kai pio prin psiri kai meta irtha spiti sou...
    kai 8a po os ma8itis likiou oti stin poria 8a paw gia na peta3o kamia petra stous mpatsous tora pou mporo kai na 3espaso fonazontas: "GAMIMENIIIIIII"
    gt oso na peis kanoun poutsilikia megala poutsilikia... r.i.p alex

    k.m.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όλα αν δεν κάνω άθος σε όλα...R.I.P Αλέξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai,to thema einai oti ola ta paidia tis ilikias mou(lukeio)kai mikrotera opws gumnasio ehoun pleon nouthetithei me vandalistikes idees peri batswn.kai genikws i genikeusi skotwnei para polla pragmata,to na vazeis kapoious se sunolo.sumfwnoi,uparhoun oi kafroi-zwdovola batsoi pou piran oplo kai tin eidan arhodes tou nomou.uparhoun omws kai ta nea paidia pou molis bikan sto swma kai dehodai viaies prakseis gia ton arrwstimeno sunadelfo tous pou eksostrakise sfaira.
    anomimi

    ΑπάντησηΔιαγραφή