Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Απλά groups, ή μήπως και κατι παραπάνω?

Οι πιο famous οίκοι τελετών στο facebook

Η οικονομική κρίση λοιπόν δεν επηρεάζει μόνο την αληθινή αγάπη, αλλά και τους αγιασμένους οίκους τελετών. Οι ομηρικοί ψυχοπομποί αναγκάζονται να δημιουργούν groups ‘n’ pages στο facebook για να επιβιώσουν. Αναγκάζονται?

Το ηδονικό χαμόγελο που σχηματίζεται στο πρόσωπο του ψυχοπομπού προδίδει θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο. Λαγνεία! Μια υποσυνείδητη διαστροφή γι αυτό και οι τόσες φωτογραφίες με στεφάνια και φέρετρα, ακριβές Mercedes (νεκροφόρες) . πόζα στα όρια του ναρκισσισμού και αναπόφευκτα στον ηλεκτρονικό μου αέρα πλανάται μια υπόνοια νεκροφιλίας.


Ακόμα και άτομα που δεν έχουν ξεπεράσει την φάση ‘nicknames με αριθμούς να παίρνουν την θέση γραμμάτων , edit, κλπ’ δηλαδή οι τελευταίοι των eΜοϊκανών σοκάρονται στην θέα αυτής της σκοτεινής και άρρωστης πλευράς της ελληνικής κοινωνίας



Ο σχολιασμός της pic ‘eksw pousti athanate apo ti groupara tou sofogianni!!! einai alitheia niko oti ton psxneis na ton gamiseis?’

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο διάβολος υπό την μορφή της τεχνολογίας χτύπησε την κάρδια της χριστιανοσύνης, τους υπευθύνους δηλαδή για τον σχεδιασμό και την αγιότητα των ενδόξων τελετών ‘πομπής’ της ψυχής του άνθρωπου, την κηδεία.
Γι αυτό κι εγώ αντιστέκομαι και μπήκα αμέσως στο παρακάτω group σωτηρίας της ψυχής μου. follow me:
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου